Od spletnih trgovcev za spletne trgovce

RAZUMEMO VAŠE IZZIVE IN ZAHTEVE

Fully sva ustanovila Matej Fajdiga (Spletna Fuzija) in Andraž Gavez (Mojačokolada.si). Kot mlada spletna trgovca s fokusom na rasti sva se srečala s številnimi preprekami. Ena izmed njih je bilo sodelovanje z logisti. Ti so bili pripravljeni sodelovati samo z velikimi trgovci, z manjšimi pa ne. Zato sva dobila veliko zavrnitev.

A iskrene želje po rasti ne more nič ustaviti in skupaj sva ustanovila Fully – prvi specializirani skladiščni in logistični center za spletne trgovine v Sloveniji. S svojimi storitvami želiva omogočiti ugodnejše skladiščenje in cenejše pošiljanje tudi malim in srednje velikim spletnim trgovcem, kot sva tudi sama.

Andraž vodi tudi Društvo spletnih trgovcev, ki združuje slovenske spletne trgovce, ki cenijo pomembnost aktivnega povezovanja in medsebojnega sodelovanja. Zato resnično razumeva vse izzive, s katerimi se srečujejo spletni trgovci v Sloveniji.

Stopite v stik z nami

Fully fulfillment center
Šestova ulica 1
1000 Ljubljana

Imate vprašanje za nas?

Stopite v stik z nami in skupaj bomo poiskali rešitev za vašo spletno trgovino.

Dosegljivi smo na e-naslovu matej@fully.si, telefonski številki 041 523 173 ali prek spodnjega obrazca.

* V kolikor odgovora ne prejmete v roku 24 ur, preverite mapo z vsiljeno pošto ali pa nam pišite na e-naslov matej@fully.si

Logistična rešitev, ki prihrani vaš čas in denar

Fully zagotavlja najugodnejšo in najbolj fleksibilno rešitev za manjše in srednje velike spletne trgovine, ki odpošljejo do 300 paketov dnevno. Skladiščenje, prevzem, deklariranje, pakiranje, pošiljanje … Prepričani smo, da lahko iz širokega nabora naših storitev oblikujete celovito rešitev, ki bo 100 % podprla vašo spletno prodajo.

Vas zanima, koliko lahko prihranite?
Prenesite naš cenik in sami preverite, kako ugodna je naša ponudba.

PRENESITE CENIK